Până la căsătorie — faceți cunoștință cu familia, aflați mai multe despre locuri de muncă și locuințe, pentru a afla nivelul de venit și clasa socială a viitorului soț. În Mexic este extrem de important. Gândiți-vă la starea viitoare a copiilor. La divorțuri frecvente probleme de scoatere a copiilor — în cazul în care copilul născut în căsătorie cu un mexican, apoi scoate-l afara din Mexic este posibilă doar cu acordul scris al tatălui — și o astfel de autorizație, acestea nu dau întotdeauna. Discutați în ce calitate vrei să se afle într — o țară ca turist, nu ca imigrant cu forma FM, ca imigrant cu forma de FM de două sau de planificare pentru a primi cetățenia Mexic. Există cazuri când, după câțiva ani de căsătorie — soția dă documentele la FM soțul ei, și el un an întreg uită să le facă. Este necesar de a exclude astfel de cazuri. Dacă aveți de gând să lucreze în Mexic. Dacă da — atunci este necesar de a învăța o limbă (și nu doar în spaniolă, dar și de limba engleză), gatiti lor și este posibil să se confirme astronomie. Dacă doriți să învețe în Mexic. Pentru studii poate avea nevoie de apostila diplomei, atestatului, traducere programul de curs de la Universitatea dumneavoastră. Până când toate în dragoste și sunt pline de romantism despre astfel de lucruri nu cred, dar, în practică, intrând într-o altă țară — trebuie să grijă de bunăstarea în avans. Foarte bună căsătorie pentru ambii soți. Aici nu există doar asemănări de temperamente și naționale personajelor, dar și prezente permanent noutatea sentimente și relații, ce au nevoie de ambii parteneri. Diferențele în cultura, obiceiurile, nu numai că nu au un impact negativ asupra căsătorie, dar, dimpotrivă, întăresc. Este egal uniunea, în cazul în care conducerea a trecut cineva dintre soți, în funcție de situație și circumstanțe specifice. Aici nu există nici o rivalitate. Această căsătorie va fi de succes, chiar și în cazul când între soți nu a avut o mare de sentimente. Pentru stabilitatea căsătoriei destul de prietenos de afectiune, de interese comune și a lipsei de scurt de lesa. Această uniune va fi diferi mai mult sau mai puțin libere relații. Și chiar dacă cineva dintre soți ar îndrăzni să comită adulter, atunci acest lucru doar va ajuta să comparând să-și recunoască greșeala: desigur, propriul soț va fi mult mai bine. Nu prea importante pentru stabilitatea căsătoriei materială și geografie parte de lucruri. Această căsătorie va fi de succes, dacă femeia noastra va fi oarecum mai în vârstă de partenerul său. Astrologii o serie de țări europene au cercetat problema, reprezentanți ai nici un fel de semne Zodiacale, cel mai adesea crescute. O femeie din primele minute ar trebui să-și dea seama de viitorul ei soț, că-l interesează legalitatea poziției sale și că ea intenționează pentru aceste urmări. Soțul trebuie să explice: sunteți într-o țară străină, este foarte interesat în a deveni soția sa, dar diferite de abuz în jurul valorii de atât de multe, că nu vă faceți griji și de frică de a cădea în vreo bătaie de cap atunci când sunteți sigur că aveți cu soțul ei, totul se va transforma, dar aveți nevoie de încredere și că nu ajunge în situații neplăcute. Din timp în timp la această temă ar trebui să se întoarcă, acordând o atenție la modul în care omul reacționează. Analiza arată că principalele probleme apar la limita de contact, și nu de cheltuieli proaspeții neveste. (unele chiar) — nu este atât de înfricoșător viciu. Dar limitarea contactelor — semn îngrijorător violență. Buna ziua de gând să se căsătorească cu un mexican.

o lungă perioadă de timp au fost în contact. În această vară fost în vizită, acum in plan mutarea mea în Mexic și doresc să-și perfecteze acolo o relație. Spune-mi te rog, de unde să încep și ce documente trebuie să se pregătească aici, în Rusia. Voi fi foarte recunoscător. Ana, doar în cazul în care treceți de diplomă și pregătiți. Pentru căsătorie în Mexic nevoie doar de un pașaport. De dragoste să-Mi douăzeci și cinci de ani. Meu preferat din Puebla de douăzeci și șase de ani. Are o diplomă internațională de inginer, lucrează în specialitate într-o companie internațională. În luna decembrie a acestui an am de gând să se căsătorească în Rusia, în moscova Palat. Plecăm mai departe în Mexic, acolo în biserica catolică. Vom trăi separat de familia sa, cel mai probabil vom fi împreună rătăcească (costurile de profesie). Studiez limba spaniolă până la Moscova, apoi în Mexic (vreau găsi cursuri).) Cât de mult mi-am dat seama, dacă am înregistra căsătoria în românia, pentru o căsătorie a fost valabil în Mexic, este suficient pentru a traduce în limba spaniolă certificat de la locul de eliberare. Acest lucru este adevărat.) Până când nu am înțeles în felul de forme de ședere în țară. Care este modalitatea de a obține și drepturile și obligațiile cu FM și FM.) Merită oare să încheie un contract de căsătorie, și ce elemente ar trebui să prescrie cu cea mai mare grijă, pentru ca să nu fie probleme în continuare.) Ce fel de cetățenie, copilul va fi, dacă vom în Mexic. Poate un copil la atingerea majoratului, de a schimba cetățenia în rusă și dacă aveți nevoie de acest lucru.) Va apăra interesele mele Constituția federației RUSE în caz de (uf-uf-uf) de divorț. Cu cine va rămâne copilul, dacă puteți să-l va scoate (pe moment pentru totdeauna) în Rusia fără permisiunea tatălui.) În afară de diplomei, atestatului și în limba spaniolă, care sunt documentele de care-mi pot veni la îndemână în Mexic, și de a face mai bine în Rusia, înainte de a pleca.) Împreună cu pălării de nuntă cadouri de la familia mea va trebui să încă o grămadă de lucruri. În afară de bagaje în avion, cum altfel se poate face (din practica).) Transporta o monedă mai bine, pune-o pe o fișă ce bancă și în euro sau dolari. Am auzit că colaborează cu cel mai mare mexican de bancă. Yaroslav, bună ziua bine și grave aveți pregătirea — foarte bine, așa și trebuie) să văd ce pot răspunde și sper încă alți participanți la grup se pronunță). Pentru o căsătorie înregistrată în federația rusă, a fost valabil în străinătate (în Mexic), este necesară legalizarea certificatului de căsătorie, adică aplicarea apostilei.

Totul este adevărat

Traducerea în limba spaniolă este mai bine să facă, împreună cu apostilate si legalizate.) Forma de rezident, care presupune obținerea de cinci ani, de cetățenie (adică are nevoie să primească, dacă se planifică obținerea mexican de naționalitate), iar forma oferă doar posibilitatea de reședință temporară în Mexic (pot fi reînnoite), este pe termen lung nu imigrare diversity visa, este doar un permis de ședere în țară, cu toate acestea, nu dă dreptul la rezidență PERMANENTĂ sau cetățenie și nu poate fi inselat pentru a obține astfel de drepturi. Numărul de ani a trăit un străin în Mexic, la viză, nu se ia în considerare atunci când transferul de la statutul de rezident.) în contractul matrimonial rețineți regimul bunurilor dobândite în căsătorie (în special, primit în dar sau prin moștenire).) dacă copilului în Mexic, el devine mexican cetățenia. Cetatenia și cetățenia soțului, în acest caz, nu contează. Sunteți ca un cetățean al federației RUSE, de asemenea, putea să-și perfecteze cetățenia rusă pentru copilul dumneavoastră, în acest caz, soțul dumneavoastră va trebui să dea în scris acordul pentru achiziționarea de către copil a cetățeniei Federației Ruse. Pentru a face acest lucru va trebui să se adreseze la consulatul cu o declarație. Formularele de cerere uitam pe site-ul ambasadei federației RUSE în Mexic cetățenie rusă pentru un copil este necesar în cazul în care aveți de gând cu el la plimbare în Rusia în viitor. După primirea cetățeniei în baza Deciziei privind acordarea cetățeniei copilului pașaport separat. Copilul născut pe teritoriul Mexicului, mai presus de toate este mexican prin naștere, și trebuie să aibă național de Certificatul de naștere, -în Cazul în care este specificat tatăl, mama mexicanul ka, din acest moment, nu se poate ignora drepturile părinților, care pierde este posibil numai în baza hotărîrii instanței de judecată, pentru evidente de încălcare a drepturilor copilului. -Mexican Legea cu privire la cetățenia permite dubla cetățenie, și asta ar trebui să sublinieze, pentru a convinge tatăl, mama copilului să-și dea acordul pentru perfectarea cetățeniei ruse.) dacă nu trebuie să cetățenie pe copil născut în Mexic, atunci copilul va fi capabil de a intra în federația rusă ca un cetățean străin — de viză. Ar trebui să ia în considerare faptul că unele companii aeriene de transport necesită check-inul la aeroport disponibilitatea consimțământul soțului la călătoria minorului copilului. Despre necesitatea de a oferi consimțământul pentru zbor copilului, se recomandă în prealabil pentru a afla cerințele relevante companii aeriene.) Constituția federației RUSE protejează toți cetățenii federației RUSE. Întrebări cu cine va rămâne copilul și cum să-l puteți scoate foarte complexe și răspunsurile depind de mai mulți factori

About